Gabe18#62967
Igen csak amikor sorrendben a 5. ember jásza el azt hogy csak azért jobb nálad mert az ő csapatában van 3 ember aki annyira gyors hogy 2x körbefutja akármelyik védődet (plusz ezek technikailag is jobbak általában,tehát elvenni eleve nem egyszerű tőlük a labdát) az már elég kiábrándító.
Arról nem beszélve hogy a "zseniális" emberváltásnak köszönhetően igazából esélyed nincs a beadást levédekezni.Fut csávó szélen,te mellette.Látod középen jön egy másik,ha megprobálsz átváltani egy belső emberre az egy 19-re lapot húzni effektus.Mert vagy jó emberre vált át középen,és esetleg fel tudod venni a másik támadót,vagy átrakja az irányitást egy teljesen értelmetlen figurára és ezzel véged is van.Mert akivel a szélen követted eddig a támadást,az egyből lelassul,mire átnyomkodod a kívánt emberre addigra ők már héthatáron túl vannak,és csak imádkozni lehet hogy ne jól adja be.
Végül védekezésnél a CPU társ hívása is el lett szerintem cseszve.PES6-ba nekem az gyakorlatilag alap volt hogy folyamatosan középpályán már zavartam igy,hogy ráhívtam egy CPU irányitotta játékost az ellenfélre,és ott tök jól zavarták is,próbáltak labdát szerezni,de főleg jól elzárták a futások útját.Itt viszont ha hivom a CPU-s emberkét,mintha örökké az ellenfél oldalába akarna menni,nem szemből megy rá.Az előbb említett gyors játékosok meg ugye ilyenkor simán elhúznak mellette egy sima labda megtolással aztán már csak bottal üthetjük a nyomát...
Hát szóval van itt még mit kitapasztalni.