7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Figyelj, én nyomtam 2v2ben ismerősökkel Terminél.
    Mivel elég sokat 2v2őztem PES6ban (gyak. csak azt 1 éven át), és most is azért venném meg, így elég tiszta az emlékem a 2v2 váltásokat illetően. PES6ban tökéletes volt, oda ment a kijelölés már elsőre is, ahova akarja az ember (lepasszolod, nyomsz váltást, jön az előtte levő, vagy szél, így lehet helyezkedni).

Na most itt úgy el van rontva, hogy nem csak hogy pl. mikor szélre kirakod, akkor a másik nem vált elsőre a csatárra, hogy helyezkedjen, de van, amikor egyáltalán nem lehet rá váltani.. Ugyanez a túloldalon futó üresben integető másik csatárra.. egyszerűen nem enged rá váltani, csak a közelben,meg hátrébb... Próbáltunk pár meccset, igazság szerint rendkívül nem előnyös 2v2ben a váltás, nem lehet vele olyan jól nyomni, mint annó a PES6tal.. És pont mivel szar emberekre vált (és nem is tudsz másra, próbáltam 2 hülye ember között váltogatott), így oda a 2v2 varázsa...
    Ez kicsit lehangolt, remélem az online tapasztalatok alapján másnak is feltűnik és javítják. Így már most nincs sok kedvem 2v2őzni, mert ez nem az a 2v2, és ilyen hülyeség miatt.

Nemtom, másnak mi a tapasztalata. :)