Gabe18#61882
Hát Xbox-on kipróbáltam az online bajnokság vagy kupa részét.Egyelőre pc-n és Xbox-on is csak a Konami Cup nevűt láttam.
Lényeg hogy a megadott időpontól lehet rá jelentkezni,ahogy néztem 200 fős maximum létszámmal.Ez pc-n 5 perc alatt betelt mikor először néztem,igy ott nem is tudtam bejutni.X-en éjjel már csak 87 induló lett.
Lényeg hogy az első óra a "selejtező".Itt 5 perces meccseket játszol,véletlenül sorsolt ellenfelekkel.Annyit amennyit akarsz illetve amennyi belefér az egy órába.Ha jól értelmeztem a legjobb 3 eredményed emeli ki a rendszer (de lehet hogy az utolsó 3-at?).És ez alapján a 3 meccs eredmény alapján állít fel a gép sorrendet az indulók között.Értelem szerűen pont,gólkülönbség,...sorrendben.
Ha az 1 óra letelt,az így kialakult sorrend 16 legjobbja tovább jut a kieséses szakaszba (én már nem jutottam...). Itt pedig van nyolcad-negyed-elődöntő 5 perc+11-esek lebonyolítással,majd a döntő 10 perces meccse.
Hát érdekes rendszer.De szerintem a 200 induló sok egyszerre,vagy az egy óra selejtezés,mert így 16-ba csak 3 győzelemmel lehet bejutni az tuti,és örökké a gólkülönbség fog dönteni.Mondjuk 87 indulóból éjjel már 7 ponttal is be lehetett jutni a 16-ba.
Nem rossz ez,és messze érdekesebb mint az eddigi részek szimpla egy meccsei.