7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Na csak megvettem ezt a csodát,német csapatok nélkül is...
    Persze ami érdekelt,az az online része.Azt kell mondjam,egész érdekes.A Konami oldalán megcsináltam a tesztet,3 A betű,elvileg minden oké (Diginet 30/20).
    Ugye játékon belül maradt a kis lámpás rendszer,vörös rossz,sárga elmegy,zöld tökéletes.
    Az előző két részben látott lagg hegyek gyakorlatilag eltüntek.Vörös ellenfél ellen is maximum némi lassulás,vagy minimális lagg van,amitől még lehetne játszani.Persze lehet nála rosszabb (én eddig mindig zöld voltam),de a játékmenetből eddig még olyan nem jött le hogy valakinek játszhatatlan lenne.Na de itt jön az új érdekes húzás,ugyanis a meccsek 90% nem megy végig nálam mert megszakad.És jön egy üzenet,hogy ezt a meccset el fogjuk hagyni,mert valami váratlan események miatt nem folytatható...
    Hát elkezdtem ma vagy 15 meccset,eddig 2 ment le,a többi valahogy megszakadt,vagy az elején,vagy a végén,vagy akárhol.
    Hát ha ezen még tákolnának valamit,akkor kifejezetten használható lenne.De ha ez igy marad,akkor ott vagyunk ahol a part szakad.Ok,tudom,első nap,Konamitól az is csoda hogy már ma elindult a rendszer...