7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    hát én ugye tegnap visszaraktam a d-padot a helyére és próbálgattam vele a cseleket de nem ment igazán néha egy rángatódzás és fordulgatás de
    semmi ilyet mint #59715 #59717 #59719 nem tudtam előhozni, míg rá nem jöttem hogy L2-öt nyomva a jobb analóggal tök könnyen kivitelezhető.

Itt nem az a lényeg, hogy a jobb jobban kézre esik hanem hogy ezt ilyen egyszerűen a bal analóggal illetve a D-pad-al nem tudtam megcsinálni jobban mondva sehogy se tudtam megcsinálni.

Csak az a fura, hogy erről még sehol se olvastam, hogy L2 gomb lenyomásával a jobb analóg és egyáltalán a pasz nincs.

Aztán az lehet hogy azért megy így a csel egyszerűen mert ballal irányítok és jobbal cselezek tehát egyszerre két analóggal cselezek tulajdonképp !?

nekem a D-pados csel nem állna kézre mert akkor ugye a bal analógot kell elengedni.

De azt továbbra sem értem hogyha L2-vel tulajdonképpen jobb analóg cselezésre alkalmas lesz akkor minek írják, hogy cseréljük fel?

Létezik hogy még senki se tapasztalta ezt?
    És mostmár kiváncsi vagyok L2-nél mit csinál a D-pad mertha esetleg manuális paszt akkor L2-re felcserélődik a funkció, de szerintem inkább az lesz hogy csak a jobb analóg nem paszol mert akkor sima pasz sincs l2-öt nyomvatartva hiába nyomod a pasz gombot nem passzolja le.