Gabe18#58481
Hát én is megnéztem,csak jókat tudok róla mondani.Mivel a 2008-09 online olyan volt amilyen,nem sokat játszottam velük.Néha felraktam,pár meccs,aztán annyi.Tehát hogy offline azokhoz képest mennyivel jobb,azt én annyira nem is érzem.
De az biztos hogy most azt érzem amit még a Pes5-6 időkben,hogy egy élmény a játék.A jelenetek,a helyzetek,az egész életszerűsége.
Erről csináltam is egy gif-et,nem azért mert nagy gól,hanem mert az egész helyzet annyira valósághű,a beadással,a labdára robbanó emberekkel,és a kissé esetlennek tűnő lövéssel.
A 11-esek talán ami nagyon fura lett,mert egy döntetlenes meccs után lehetett lőni.Lefelé irányítom a jobb sarokba erre fölrúgja a léc alá... Viszont a kapussal lehet mozogni védésnél,bár elég furán mozdul az is.Ezt még ki kell tapasztalni.
Hát igen,ha jó lenne az online,nagyszerű játék lehetne.Félek ebből nem lesz semmi.Mióta a Pes6 után lecserélték az egész grafikus motort (meg gondolom vele nagyjából az egész játék "lelkét"),nem tudják online használhatóvá tenni.De hát egy hónap múlva kiderül.Igazából abban reménykedem,hogy ugye szó volt róla hogy a 2009 ki sem jön.És talán annak a megjelenése csak valami "pótlék" volt,legyen valami erre az évre is,miközben már talán a nagyobb energiát ebbe a részbe fektették.Mondjuk ennek ellent mond a Become a Legend mod múlt évi bevezetése.
Na majd kiderül...