7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Látom, ott is "megy a szekér"...
    Én most full motiválatlanul letolom ezt a szezont a Chelseanél, aztán nemtom hova megyek. Lehet megnézem a Madridot.
    Vagy ha visszahív az MU (bár nem tette tavaly), akkor megyek oda. Ott legalább jól éreztem magam a sok bosszúság ellenére, ott volt koncepció.

Az adottságaim már megvannak egy jó középpályáshoz, csak a powerben maradok el (úgyhogy most életem végéig szerintem az megy), a másik 6-ost nem is tudom, mire tegyem, most dribbling/kick en van felesben... De már úgy, hogy igazán nemtom minek, 80-as dribbling acc megvan, meg a 80-as shot acc is. Ezt akartam, hát meglett.
    Innen már csak hab a tortán, ha növelem tovább a technikát, passzolni tudok, nem csatár vagyok, nem kell 90-as shot acc, bár erre inkább nem mondok semmit, mert általában én vagyok gólhelyzetben mindig... :)
    Talán a body balanceot és a responseot is felgyúrom 80-anra, mert szép. :) De főleg a passz dominál, a többi átlag, mert amolyan mindenes vagyok. :) És nem is baj, ez volt a cél, mindenhol megálljam a helyem.