7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• donpedro
    Nálam most az alapverzióban is gond van a kommentátorral. Egyszercsak meccs közben elhallgat, és onnantól kezdve csendben van, amíg ki nem lépek és újra nem indítom a játékot. Fura, mert eddig nem csinálta.

Bár annyira nem vészes, kb. 10-15 meccsenként jön csak elő a hiba, annál többet meg nemigen nyomok le egyhuzamban.

Ami a BAL-t illeti, sajnos a válogatottal már megint kiestünk, pont a két sorsdöntő meccsen játszottam pocsék formában, és bár a cseheket megvertük, Bulgária ellen esélyünk sem volt, sima 3-0 oda.

A bajnokság viszont jól alakul, 4 pont előnnyel vezetünk a United előtt, 6-tal előzzük meg a harmadik Arsenalt. Pont a téli szünet előtt álltunk az élre (a Pool 4-1-es legyőzésével, egy mumus kipipálva), és rögtön be is jelentkezett értem a Manchester és a Liverpool is. Remek. Bármikor szívesen mentem volna bármelyikbe, de szezon közben csak nem hagyom ott a listavezetőt.

Az UEFA-Kupában kiütöttük a Monacot, és idegenben 2-1-re vertük a Toulouset, szerencsére volt csapatom ellen jól ment a játék, bár a többiek bénáztak bőséggel.

Egyébként valószínűleg azért nem nyerünk soha semmilyen kupát, mert ezeken a meccseken rendre Darren Bent játszik mellettem, és neki alig-alig van értékelhető megoldása, ráadásul önző is a végtelenségig... Egy pozitív tulajdonsága, hogy a kipattanó lövéseimre általában jól érkezik.