donpedro#53541
Egyébként már régen írtam arról, hogy hol járok, a pocsékul sikerült Sampdoriás szezon után eligazoltam a Portsmouthhoz, és bár iszonyú béna a csapat, de nekem kezd egyre jobban menni. Az utolsó három meccsemen zsinórban betaláltam, fel is jöttem 14. helyre a góllövőlistán. Pedig itt is a tarcsiból indultam, és még csak 14 fordulón vagyunk túl.
Jah, felraktam top playerre, ezt a szezont már így nyomom. Ami a legjobb, hogy az eddigi borzalmas értékelések helyett most már jönnek a hetesek ha jól megy, így 6.62 az átlagom, be is hívtak a válogatottba.
Háromszor jöttem be csereként, a szlovéneknek ballal lőttem az első gólomat, hamarosan jönnek a visszavágók, remélem kijutunk. A franciák ellen 4-2-re égtünk, törökök ellen 1-1 (büntetőt harcoltam ki, azzal egyenlítettünk), Szlovénia ellen hazai pályán sima 2-0, 7.5-ös rating lett, jól mozogtam. Egyelőre másodikok vagyunk a franciák mögött, akik veretlenek, a törököknek csak 2 pontjuk van, de ellenük minimum X kéne idegenben is, és a szlovénokat meg kell verni a visszavágón. Nehéz lesz.