Egyébként kezdem unni az AIt,nagyon kiszámítható.
Előre tudom, mit fog csinálni, mit támad...Meg hogy szívjuk be. A támadáskor kimondottan az kell, hogy fejben ott legyen az ember, agyatlanul persze, hogy nem lehet gólokat lőni.
Úgyhogy most az igazi "kihívás", hogy mindent megnyerjünk, amit lehet, és konzisztens győzelmeket produkáljunk. Nélkülem nem megy, az már látszik. Nem elég jól játszani, mert 7-7.5eket össze tudok dolgozni, hanem kimondottan nekem kell döntésre vinni a dolgokat, jó passzokkal, gólokkal.
Kissé hülyén játszottam tegnap este , amikor bekerültem a csapatba, eléggé "para" volt, de ez betudható az új környezetnek. BLig formába lendülök, beilleszkedem, és cél, hogy minél tovább meneteljünk. Talán még a bajnokság sem úszott el, bár 15 pontra le vagyunk már maradva az elsőtől, Chelsea 12 győz 1 döntetlen. :D Mi meg...
No de sebaj.
Csak kár, hogy nem jön match experience, azt nem mondta a gép, hogy ha jó csapattal vagyok, akkor nem jön. De lehet csak a görbe miatt nem jön, végülis már 2 idényt lehúztam. Csak még tavaly is szépen jött, minden meccsen 2-3 egységek.