7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Messziről most kezdtem el lődözni, amikor a 70-es lövésű emberkémmel is 30ról beakadnak a lövések. PES2008ben nem lőttem messziről, teljesen kiment a gyakorlatból, de majd lehet igyekszem ráérezni.
    Be legendben van lehetőség gyakorolni, mert most is egy szem csatár vagyok, megkapom a labdát 40 méterre a kaputól, és vagy ráviszem 2-3 védőre, és abból az egyik úgyis elveszi, vagy lövök. :D

Van néhány olyan pillanat, amikor szinte lerí a helyzetről, hogy ezt rá kell lőni, és akkor durván be is akad. :)

Egyébként még semmilyen letisztult gyakorlatom nincs PES2009ben, talán az egyik az az, hogy újra egyre többet használom a lövőcselt, mivelhogy most az elfutások nem működnek. 2008ban elég volt futnom, PES6 meg már régvolt, újra bele kell égetnem az agyamba. :D
    De nem vagyok egy nagy cselezőgép se, mindig összjátékkal nyertünk, nem egyéniből. Majd 2v2ben kiderül, mire van szükség, ahogy PES6ból emlékszem, minimális cselt se csináltunk, csak kipasszoltuk az ellent, míg 1v1ben többet kell alkotni egyénileg.