7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Ezse normális :-)

"hát nekem őszintén szólva a grafika a pes 2009 demójában nem nyerte el a tetszésem, azt is mondhatnám, hogy ezt nevezik next gen-nek? hát ennél még a fifa 2003 is jobban nézett ki, pedig az 6 éve volt te jó ég, de nem csak a pes, az uj fifa sem nagy cucc grafikailag, sztem a 2 játéák sehol sincs kosaras társaikhoz képest, ezeknél az nba live 09 és az nba2k9 is sokkal szebb...de a pes a legcsúnyább sztem...azt kell hogy mondjam a két játékról, hogy játékmenetbeli frissitéseken kivül semmi nem történt..jó realisztikusak, de sem grafikailag nem ütik meg a szintet, és em is méltók sportjátékhoz...2008-ban még mindig papirfigurákból van a közönség? hát könyörgöm...minden szurkoló ugyanugy van felöltözve? nincsenek öres soro ka lelátón? gyenge és élettelen bejátszások....ejjnye bejnye, nem sok minden történt az utóbbi 5 évben ezen a téren..aztán verik a nyálukat hogy uj fizika, sokra megyünk vele, ennél töübbet kéne felmutatni...egyedül csak a magyar szinkron miatt fogom megvenni a fifát, az legalább feldobja a hangulatot...de mind a két játék szinten alul van, főleg a pes, de a kosaras sorozattól elmaradnak, azok igényesebb produktumok..."