7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Aha. Én egyszer csináltam Master ligában olyat, hogy nem max. fokozaton (igaz a master liga csak hard, mert irreálisan szar volt a very hard) nyomtam le 1 idényt, mert könnyebben akartam nyerni, olyan baromi rossz érzés volt, hogy könnyítve szereztem sok lóvét, meg eredményeket, hogy az egészet kitöröltem a francba, és kezdtem újat az elvi maximumon (kivéve a very hard, mert a hard a reális fáradás)...
    Valahogy ennél is úgy vagyok, hogy ha belekezdek nem top playeren, akkor 2 idény múlva baromi lelkifurdalásom lesz, hogy nem küzdöttem meg az első helyeimért, az első man of the matchért, a fejlődésemért.. És máris oda a siker élménye! :)

Persze ez csak az én hülyeségem.
    Egyébként én átraktam a rendes Wide camerára, így olyan, mintha sima meccset játszanék... Én így élvezem, a verticalon kb. 15-20 másodpercig játszottam. :)

Most pl. újra akarnám kezdeni, hogy egy robosztusabb emberrel nyomjam, de az már nem az a feeling. Úgyhogy folytatom a 170/70 vékonyka pályafutást. Ezt a vonalat viszem addig, amíg meg nem unom a játékot. :) Valszeg úgyis hamar bekövetkezik,de most nagyon az új öröme.
    Nah befogtam. :D