7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Matte
    szánalom...

a be a legend mód egy szánalom... 2 év vége felé járok, 50%-ban kezdő vagyok már. Passzolni nem passzolnak a társak, szétnyomhatom én a passzkérő gombot, egy esetet kivéve...ha lesen állok... akkor passzolnak. Az emberem egy balfasz, de a csapattársakhoz képest így is egy zseni. 2 év alatt fejlődik 150 pontot? Ez valami vicc....

Ráadásul a demo movie-jában ha jól emlékszem olyan volt a be a legend, hogy gyűltek az XP-k, mondjuk egy passz esetén, gólnál, stb...

ebből maradt egy nyamvad unalmas szar mód (mi az hogy max 2szeresre lehet tekerni???) ja igen, ha lejátszod a meccset kapsz 6 tapasztalati pontot....ha nem akkor 5öt.. aha, értelmes.

Emellett a játék hozza a szokásost, (sajna semmi többet) az UEFA rész hangulatos ötletes....kb 5 percig, míg leesik hogy ugynaz mint a CUP, csak más a háttér és a zene.

A gép jobban csal mint az eddigi részekben bármikor, szinte már már pofátlan módon. Sajnálatos, mert a 3 óta pes rajongó vagyok, ez a rész nincs egyben, de így messze veri a fifát.