"én mondjuk vagyok az a valaki, aki már rengeteget játszott másik ember ellen is. és láss csodát, még mindig jobban élvezem a manager módot, mint egymás ellen meccseket játszogatni. a focimanagerekben te nem tudsz játszani a gép játszik helyetted
Látom nem sokat játszottál a fifával, ha a d-t folyamatosan nyomogatod ki lessz tőle a mutatóujjad, nem kell nyomogatni, nyomva kell tartani és akkor is irányt tartva kell menni a játékosra a x-szel meg elállod az útját.
a fifában is van rengeteg megoldás még a védekező játékosok attitűdjére nem csak a man marking.
A Régi foci lassabb volt
Ezt sztem te sem mondtad komolyan, itt nem arról van szó, hogy van-e ideje átvennie a játékosnak a labdát, hanem arról, hogy egy támadás hogyan épül fel. Régebben ahogy írtad átveszi körbenéz és vezeti fel... (amit mellesleg a mostani meccsemen a pesben négyszer megcsináltam top player szinten, mert a bamba védője annyira a középső emberemet fogta) , szóval a modern fociban bizony "lassabb" átgondoltam a játék sokkal taktikusabb és ennek köszönhetően nem 5:4 egy világbajnoki döntő, mint anno. a Man markingot egyesével állíthatod be a fifában is.
Egyébként ha nem gép ellen játszol mind a kettővel nagyon jó meccseket lehet játszani, de sokan csak gép ellen játszanak. És te hangsúlyozod is, hogy nem játszol gép ellen. Akkor nem értem hogy alakulhatott ki benned ilyen vélemény, ha ki se próbáltad, mert a fifába world classon sokkal élvezetesebb egy mérközés, mint a pesben top player szinten. Egyszerűen buta a gép Pesben és játssza a "Régi focit"(csak hogy ne térünk el a tárgytól) fifába ha vezet a 80.dik perctől elkezdi dugdosni a labdát és passzolgatni... pesben nem csinál ilyeneket(hacsaknem ember játékos ellen játszol)
szóval nem vitázni akarok, csak úyg érzem elhamarkodott a véleményed és mégis nagyon öntudatosan írod le, pedig a játékot annyira nem is ismered "