Jah, megtanultam játszani. :D
Amúgy jó edzőpartner voltál, veled kezdtem első PES meccseim, kihívást jelentettél.
Emlékszem, hogy akkor gép ellen egy percet sem gyakoroltam, csak online (ráadásul rögtön megvettem a gamepadot, amivel mozogni se tudtam, mert előtte 5 évvel fociztam utoljára, azt is fifával:D, de nem érdekelt, toltam neki, hogy megszokjam).
Aztán volt egy pillanat, amikortól végre tudtam nyerni ellened, onnantól már csak pár meccset játszottunk. :)
Online szinten is szedtem kb. 80-90 vereséget zsinórban (ugye ott volt stat), amíg egyrészt a PESt megismertem + a gamepadot megszoktam, aztán viszont már nem sok csúszott be, így jó lett az összátlag. :)
De rég volt. Akkor 1 hét alatt PESeztem annyit, mint most 3-4 hónap alatt (meg még PES6ban is 2v2). :) De jó is így, ennyi fér bele.
Roland mostanában már így is kihívást okoz, mert megtanult játszani, és változatosan focizik.
Offline haverom nem igazán tud újítani.
Akikkel próbáltam focizni,szar volt a kapcsolat. Akiket nem ismerek, ők meg nem érdekelnek nagyon. Majd talán egyszer, valamikor. Bár ennél több időt erre nem fordítok (bár így is ez az egyetlen játék kb. , amit játszom).