7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Aha,érdekes,ugye én a régebbi pc-n nem is tudtam valaiért a netre menni vele.Aztán Ps3-on volt módom kiprobálni,hát mit ne mondjak,10 meccsből a fele a játszhatatlan vicc kategóriába tartozott,de úgy hogy jön a ellen a labdával,leszerelem,elindulok,erre a labda visszakerül az ellenfélhez és megy tovább a kapu felé...Tehát mintha a szerelés meg se történt volna... Egyszerüen bozasztó,ami azért érthetetlen mert más játékok tökéletesen mennek a Playstation Network-on keresztül,tehát a hiba egyértelműen a játékban van.
    Aztán a pc-sről is olvastam hogy az se tökéletes,de aztán az én verziom átkerült egy ismerősömhöz (mivel én továbbra se tudtam vele netre menni),nála ment és egyszer ki is probáltam,egy mondhatni teljesen jó meccs keretei közt.
    Viszont az on-line bajnokságokat akkor is hiányolom,pl most a Euro 2008-ban van egy egyszerű de mégis érdekes lebonyolitás a "euro online knockout cup" néven,egy olyat szívessen vennék a PES-be is.Gyakorlatilag egy egyenes kieséses rendszer,de a gép mindig keres neked egy olyan ellenfelet aki pont ott tart a ahol te (nyolcad,negyedöntő,elödöntő,döntő),igy minden meccs izgalmas,gyakorlatilag tétre megy,mert ugye ha kikapsz kezdheted elölről.