billdm#42587
El vagy tévedve..én a netes játékról beszélek!!
Na persze ha te élvezed azt hogy a végén 30 pont előnnyel fogsz nyerni..ám legyen!Miért szerinted élethű az,hogy a 3.Milantól 20 pontra vagy 17 meccs alatt?
Egyszerüen arról van szó mivel gondolom jól játszol,így kiismerted a gép hibáit,és arra játszol!Ezzel nincs is semmi baj,csak ennek szerintem így semmi értelme!Tudom mindenki más,és más,de én jobban tudom élvezni azt a játákot ahol szét kell szakadni,hogy a labda nálad legyen!
Ezért játszok én csak a Magyarokkal!Lehet nem nyerek fele annyit se mint te,de mégis élvezetesebb!Visszatérve a sok gólos meccsekre,én a neten mondtam ezt,mert ott sokan kihasználják a progi "kevés"hibáját,és akár 40-50 m-ről is ráívelik kapura!A kapusok ugyanis..minő véletlen..bevédik ezen próbálkozások jelentős részét!
A középkezdés utáni gólokrol nem is szólva!Rengeteg gól esik úgy a NETEN!Ha adva van két jó csapat gyakorlatilag kapuig tudsz menni középkezdésből!
Lehet azt hiszitek amiket írok ide mindig nem is szeretem a Pes-t..ez nem így van!Csak nagyon idegesítő tud lenni,és tényleg az itteni hozzászólásokat olvasva nem sok embernek van meg...illetve "biztonsági" másolattal játszanak!Lehet offline játszható,és néha még élvezetes is a game..DE ez nem csak offline-ból áll!!
Valami jót is mondjak onlineról..itt könnyebb csatlakozni a szerverre,még ha le is dob egyből vissza tudsz menni