7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    én nekem is ez volt. de 1-2 hét alatt megszokod.

én kb. 2 hétig úgy nyomkodtam a gombokat, hogy pl. az R1et el se engedtem, ill. a passzra hittem azt hogy azzal sprintelek, meg ilyenek.. meg elfelejtettem nyomni, stb.. tiszta vicc volt.. :DDDD
    Sőt, már úgy kezdtem onlineolni a mostani accountommal is 2 hét után, hogy gyakorlatilag gőzöm se volt mit nyomok, csak nyomtam vmit... gólvonalról meg lepasszoltam, és kiíveltem a labdát a lövés helyett, meg iylenek:DDDD

Ezen szerintem nem csak én estem át, ha visszagondolok, szétröhögöm magam, mekkora egy vicchegy volt... :)))
    Amikor a játékban 99%ban azzal foglalkozol, hogy nézed a padot, hogym ost mit is kell nyomni... :)) de aztán a sok gyakorlás után az lesz, hogy 99%ban a játékra figyelsz, 1%ban meg a környezetre, hogy pl. csöngetnek... Hol a gémpad????? ja, hogy az a kezemben van?? észre se vettem, azt hittem gondolattal irányítok.. :PP
    Sajna még nem érzem ezt az érzést, ahhoz szerintem kell 1 hónap gyak..
    De már vannak jó pillanatok, amikor érzésből játszik az ember, de még sok az, amikor gondolkodni kell, hogy mit nyomjak... még a beadásnál is.. mert pl. nálam egy támadás úgy néz ki hogy nyomok rövidpasszt, akkor nyomok kiugratást, nyomok beívelést, és nyomok lövést...
    Gondolhatjátok mi volt akkor amikor ebből 1nek sem tudtam hol a helye.. még mindig néha meg kell nézni főleg akkor, amikor 4 dolgot is használsz 10 másodpercen belül :)))

Nekem most a legdurvább, amikor le kell néznem a padra az amikor a kapus fölött át akarom ívelni, na akkor tudjátok mi megy?

Viszem Shevchenkoval sprint nélkül , mögöttem lohol védő, 1ik szemem a játékon, másik a gémpadon, és arra gondolok, most mit is kell nyomni??? :D aztán arra koncentrálok, hogy jó sorrendben nyomjam a gombokat :PP Aki már tud játszani az ilyenkor azt nézi, hogy jön-e ki a kapus, ha jön, akkor mikor emelje át, vagy ha nem jön, akkor gurítani kell... Azért van kis különbség aközött, aki tanulja a gombokat, meg aki már teljesen a játékra figyel..

Nagyon irigylem azokat az embereket, akik már egyáltalán nem figyelnek a billentyűkombinációkra, és a fejükben nem az van, hogy L1+W, hanem: kiugratás... és stb... na az már a teljes szintű játék...

Regény vége :)