7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    jaja simán 90 fok.. nekem többnyire analóggal éppen emiatt nem szokott sikerülni, mert nem mindig tudok 90 fokot mozgatni analóggal.

A mintavételezés lehet gyorsabb, de D-Paddal lenyomni a gombot 1 időegység.. addig az analóggal pl. teljesen elhúzni egy irányba, és onnan egy másik irányba fizikailag szerintem több idő, még ha rántod is... :)

Ráadásul a buli az hogy ha átlósan húzod az analógot, akkor lehet azt 45 fokos fordulásnak veszi be 90 fok helyett.. ha meg először visszarakod középre onnan meg 90 fokkal elrakod az meg még több idő...

ezért amióta analóggal játszom a 90 fokos elhúzós cselt sokkal ritkábban csinálom, mint anno billel.......
    Az más kérdés, hogy jobban érzem a dolgokat, irányokat, stb, meg főleg a lövésnél... De amúgy szerintem a D-Padot is hasonlóképp meg lehet szokni úgy, hogy eltűnjön a kezedből a pad.... igaz nekem már igen furcsa a D-Pad is az analóg után...
    Pedig ott sokkal egyértelműbbek az irányok, amik irányításhoz szükségesek... analóg finomság kimondottan csak lövésekhez kell szerintem... amúgy irányításban nincs több irány... vagy igen?? (fel le, jobb balra, átlósak)