Tegnap megvertem egy 10k pontosat 2-1re Barca vs Reál.
2 beadásból 2 bombagól (mondjuk lucky, hogy én robbantam be), ő meg 1et betalált a kavarodásban.
Azt montda, tiszta bénán játszanak a játékosai, meg lucky :) Mondjuk ez igaz volt, semmit se tudott csinálni :P
Persze visszavágót azért nem nyomott...
Utána meg nyomtam egy 1-1et vkivel, aki szépen befejelt nekem egy gólt szögletből grr (elaludtam), aztán a legvégén mondom a fenébe, felraktam all attackra, kb. 6 percen belül olyan gólt lőttem lejátszva a pályáról a csókát, mint a ház. Aztán meg féltem, h. kinyílok, rögtön visszaraktam a taktikát, és még úgyis megnyerhettem volna az utcsó 15 percben :P
Azt hiszem ez a srác volt az, aki úgy kezdte a meccset, hogy középkezdésből hátrapasszolt, és el kezdett ilyen átlépős biciklicselt nyomatni 1helyben, mondom hú ez nagy spíler lesz. Odamentem s. lerúgtam :P
Aztán utána egész meccsen nem nyomott 1 cselt se :PPP
Laggra egyik sem panaszkodott, bár lehet csak nem szóltak. Nekem volt h. laggolt, de kezdem megszokni, hogy olyankor csak a legelemibb dolgokat lehet csinálni, semmi brillír, mert simán odaadja az ellenfélnek a labdát :(
De azért még nagyon láma vagyok, főleg a védekezés az ami aggasztó, néha olyan dekoncentrált vagyok, mint a játékosaim...
De támadni se támadok jobban, főleg ha 1-1be kerülök védővel, nem tudok semmit csinálni, mindig tök ügyesen kivédekezik. :(
Talán ha majd jobban bele tudom élni magam, és eltűnik a kezemből a gémpad, ahogy Breki is mondta... :) Már halványodik :)))))