7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Na a Pes5 megadta nekem ma a születésnapomra az ajándékot.
    Felcsatangolok a francia szerverre,nyitok szobát,egyszer csak jön az ellenfél,aki nem más volt mint a ranglista ebben a pillanatban első helyén álló Fedor nevű egyén.Mit mondjak,riasztó volt a tudat,de hát próbáljuk ki mit tudunk alapon belevágtam...
    Az első meccs csúfosnak mondható 0-3-al zárult,egy nagyon buta első gól után ugy érzem partiban voltam vele,de mikor a vége felé átálltam 3-4-3-ra,akkor a gyengülő védelemnek vágott még kettőt.Kis lagg is volt a 2. félidőben,de nem foghatom arra,mert nem volt döntően zavaró.
    Viszont visszavágót adott,micsoda meglepetés,pedig ha valakinek lenne oka-joga lezserül távozni,akkor asszem Ő az.
    Na a nagy esélyt ekkor megragadtam!
    Az első félidőben szabályossan beszoritottam,és egy gólos vezetésre tettem szert.Na ekkor már megremegtem a nagy lehetőség előtt,mert még fordulás előtt egyenlitett.2. félidőre a jó az x is alapon jöttem ki,de végülis mindkét oldalon akadtak lehetőségek.A 90. percben 5 méterről a kapusba rugtam,na akkor lemondtam a győzelemről,de szöglet.És akkor jött a hadicsel,mert előtte már vagy 5-6 szögletet belőttem középre,ezt viszont leguritottam csak,onnan lapossan bepassz középre,és az érkező Ballack bevágta kapásból a sarokba.Rövidessen lefujták,mit mondjak,nem rossz érzés hogy megvertem az elsőt...
    Egyébként a játékában nincs semmi különös szerintem.Van egy nagyon magabiztosra begyakorolt játékstilusa (vagy 1500 meccs alatt nem csodálom),és a kapura lövései nagyon jók,rendre kipattanak előre,ugyhogy gyorsan kell tisztázni.De trükkösebb,és jobban játszó emberrel is játszottam már,alacsonyabb osztályból.