1részt nemrég van multim, és addig mastereztem,
2. 1 hónapja ismerem PES5őt (meg PESt), mostanra jutottam el billel hogy a 4*ot lazán verem (no persze vannak genya kivételek, de mindig én irányítom a meccset),
3. most vettem gamepadot, szal jó sokáig nem lesz online
4. Eddig még élvezem, hogy alakíthatom a csapatot, felállásokat próbálom (próbálgatom pl. most a szélre kitett csatárokat, de gép ellen nem igazán megy:DD de még van mit csiszolni rajta, mert pl. a középpályám meg túl hátul van:D) No meg az egész ilyet élvezem, hogy bajnokság, Wefa kupa, stb.. meg igazolások! (igaz mostantól 1*on fogok igazolni, ezzel engem ne idegesítsen:D)
2007es idényemet nyomom, szal túl sok MLt nem nyomtam:P (kb. össz 4-5 idényt, az előzőek ilyen 1*osok voltak, most egy igazi spanyol bajnokságot nyomok, és tetszik)
Szóval ennyi. Ég és föld a CPU és a multi. Szóval ha megtanulok játszani gamepaddal lehet csak multit fogok nyomni, bár ez tényleg függ attól is, hogy megunom-e MLt:) Egyébként támadni könnyebb multiban, mint gép ellen... meg fordítva is igaz.. van sok szitu, amiben a gépet könnyebb átverni, viszont az ember meg hibázik, és ezeket is ki lehet használni. A gép ritkán hibázik, és az se igazi hiba, mert lehet tudni előre :P
Szóval egyelőre ezért! :)
Nem tudom mikor tudok majd normálisan játszani gémpaddal (ha egyáltalán majd tudok), de most tényleg annyira érdekel a dolog, hogy napi 5-6 órát simán rákockulok... Persze erről bnőm nem tud semmit, csak hogy néha focizunk. :D
Játszani szeretek, de megpróbálom felépíteni a dolgokat, és beleégetni a reflexeim közé a már 10 éve máshogy beidegződött dolgokat. :)) Mindig is utáltam ezt... De most bevállalom, mert tetszik. :)