7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Én meg csöppet mellényúltam az internettel.

A házban ők vannak, így őket választottam...

http://www.intelecom.hu/

De kicsit gázos...

1.5 hónapig 512vel jött a 2 Mbit helyett, aztán amit én nekem kellett hivogatnom... a végén mondtam, hogy fel fogom bontani a szerződést (és úgy is csináltam volna), érdekes, másnapra jó lett...

Sajna 2 évre szerződtem.. Most bajom nincs vele, főleg ha a külföldi sebesség is nagyjából elfogadható lesz... Épp azért vettem 2048/512őt, hogy pl. játéknál ne legyen gond...

Aztán most mégis van :( na mind1, majd megoldom...
    Ha megjön gamepad úgyse onlineolok darabig, sőt, lehet abba is hagyom gémet :D

Amúgy vannak elég gyenge játékosok (nem csak prok hála istennek), én durván 1 hónapja játszom, és kimondottan bénán (bár a 4*ot már megverem), de tegnap csak közepes játékost fogtam ki, akinél szinte végig irányítottam, csak kb. 5 ziccert hibáztam, amikor már csak a kapu volt :D
    Akkor arra gondoltam, hogy majd analóggal :D

És több mint felét nyertem is a meccseknek.

Volt tegnap egy csóka, eléggé idegesítő volt.. Ki se láttam laggból (azért nem szaggatott, de kb. amit láttam, hogy előre megy az emberem, és nyomom sprintet mint állat:D), de belőttem neki 1et, akkor vmit no wayezett...
    Rá 1 percre lőtt egy nagyon csíra gólt, és örömködött..

Aztán lőttem 2. félidő vége felé is 1 gólt, akkor szintén..
    rá egy percre olyan gólt lőtt, hogy full középre ment tök gyengén, és mellényúlt a kapus...

de persze úgy, hogy olyan chokeom lehetett mint állat :D

Aztán hosszabbítás arany gól... hátragurítom kapusnak, az ellenfél csatára kb. 20 méterre.
    megnyomom 1* lövést, sétál tovább, megnyomom még1*, fut tovább, megnyomom 3-adszor leszerel és gól...

aztán örvendezett...De kb. az a 3 helyzete volt, labdába se ért. Örvendezz vaze :)

Aztán volt egy 3400 pontos ürge, aki csak 5 perces meccset volt hajlandó játszani.. mondom jó.
    Belőttem neki 1et, aztán azzal nyertem is...

mit ír be?

fuck ur fuckin cheat..

én is szeretlek... :)

Lőttem egy olyan gyönyörű gólt del pieroval, még ellen is írta hogy nice shot.
    Beadás és kapásból levegőben pipába:D sose lőttem még ilyet :D

Majd lehet felveszek, és rakok ide, de a francnak van kedve szórakozni vele, inkább játszom :D