Pont ilyen nem volt, de analógos gamepadok voltak. kimondottan olyanok, amiknek hátul van a +2 gomb.
Az analóg kényelmes, viszont felmerült bennem egy kérdés így megfogva...
nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem mind2 hüvejk ujjam volt az, amit normálisan használni tudok.. na most ebben az esetben hogy a rákba nyomok le egyszerre 2-3 gombot? :) pl... nyomok R1et a sprinthez, és hogy váltok át hírtelen a pass gombra, ugrálok összevissza a hüvejkujjammal? :(
ugyanez pl. L1hez, amivel ugye L1 + 3omszög kiugratós + kéne irány is, de arra nem marad ujjam..
meg pl. 2 gombnyomásos cselek (lövőcsel pl..) oké hogy a hüvejkujjam első és hátsó részéve is tudok nyomni, de ez így elsőre furi.. meg pl. R1et nyomod és a tőle rohadt messzire levő beadás gombot meg hogyan? ennyire gyorsan ugráltok a gombok felett?
Nektek nem volt semmi ilyen? 2 hüvejkujjal nyomjátok az egészet, vagy hogy? :)
Félek így megvenni, mondjuk az analóg az tetszett bár biztos be fog durranni a hüvejkujjam , ha használni fogom..... :)
de érdekelne ám, lehet csak én vok hülye... de pl. az R1 + pressure + secondpressure is tök impossiblenek tűnik... 2őt még beér a full ujjam, de 3at... :)
Lehet csak én bonyolítom túl :(