Aha, az az érdekes, hogy míg ilyenformán az erő kerül előtérbe akcióban (hiszen a csúszka az szemléletesebb), míg szabadrúgásnál az erő az szinte csak 3 opció (gyenge, alap, erős) lehet és ott a magasság...
Ilyetén Konami eléggé priorizálta a lehetőségeket...
De nyilván akciónál más van előtérben, és így jobban érezhető a dolog.
Termi: igaz, én is tapasztaltam a jobb-balost, néha annyira idegesítő, amikor ziccerben emiatt hibázik :) (bár amondó vagyok, hogy a jobb-bal irány lenyomásának ideje is szabályozza az irányzékot.. mintha az analógot imitálná, tehát mégsem 2 állás az a digit, hanem bejön egy 3. paraméter is:D)
Pont a 11es lövésnél jött ez ki... mikor nyomtam mint a barom, kapufás gól lett, mikor csak épp rányomtam, akkor meg kb. 1 méterre lőtte csak a középtől szélre.
Ugyanez volt akcióban is, kicsit nem figyelek meddig nyomom, sőt, még csík után is nyomom a nyilat olyan szépen mellédurrantja, hogy csak na :D
Fölé szinte sose lövök :P de mégis egészségesen... szal ezért gondoltam hogy a csík a magasság akcióban is.. de lehet nincs igazam, majd kimondottan ezeket fogom tesztelni :)
azt a legurításból felfele gombot is :)) én meccsen sokat operálok azzal, és sokat is anyázok, amikor eltöri a labdát.. :D