Gabe18#13072
De attól még elborulok,amit a lenti listában látható ILOVEYOU nevű ember,de inkább emberek,csinálnak.
Első meccs mint látható teljessen sima,4-0.Végén várom akar-e visszavágót,a meccs képe alapján nem tartottam valószinűnek mert 6-7 is lehetett volna (amúgy szerény vagyok... ).És igen akar.Meccs elkezdődik,10 perc után 0-2...A félidő végére egyértelművé vált hogy NEM AZ játszik aki az előbb,és mire az első meccs alapján egyértelműen elkényelmesedett stilusomból felráztam magam,addigra eldőlt a meccs,már csak a szépitésre futotta.
A 3. meccsen meg már gólonként cserélgettek vagy valami ilyen,mert 1-0 ide a félpályán se tud átjönni,aztán egyszer csak változás,1-2-re fordit,utánna szerintem megint visszacserélték,mert kb 10 perc alatt lőhettem volna 4 gólt,amiből csak kettő lett,igy 3-2 ide,ezt követően meg kilépett/kiléptek,ezért lett 3-0.
Szóval az ilyeneket nem értem,miért nem csinálnak 2 profilt,aztán mindenki játsza a magáét?Vagy én nem tudom.Bár mint látható ellenem egyszer bejött ez a hadicsel...