7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Hihi...ez jo lehetett... (bár neked nem annyira)
    Néha tényleg jól elvannak ott a választásnál.Némelyik azt se tudja láthatóan a nem tudom hány kedvencéből melyiket válassza.(tisztelet a kivételnek)
    Amugy ebből a játékból tök jól le lehet szűrni éppen melyik csapatok vannak a csúcson,és melyik csillaga megy le.
    Amikor a Pes4-el elkezdődött a multi,volt egy csapat,isten bizony minden 3. ember azzal volt ellenem.Ma ez a csapat egy picit visszacsúszott a valóságban (szándékossan nem irom ide melyikre gondolok,ne is kérdezze senki mert csak a vita kezdődne),az elmúlt 80 Pes5-ös meccsemen ha 1-2 ember volt vele akkor sokat mondok.Pedig össze vissza megyek a szervereken,nem csak egy régióban játszok,ugyhogy nem ezért van.

Ebből látható én is 2 csapatal játszok szinte csak,mert volt itt egy kisseb vita erről nemrég ha jól emlékszem.
    Bayern,Németország,vagy ha az ellenfél egy gyenge válogatottat választ,akkor meg a Magyarok,de ez eddig asszem egyszer fordult elő.
    A valóságban is ezeknek szurkolok,én ezért nem tudnék egy xy csapattal lenni.Illetve ez hülyeség hogy nem tudnék,csak ha nem muszály akkor nem választok mást.