7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• The Hedgehog
    Az aktivitás megvan, csak amiben én aktív vagyok az neked nincs ínyedre, erről nem tehetek bocs! Nincs időm új dolgokat csinálni, de ezt már elmondtam vagy 1000x... Van időm az FH-ra (az utóbbi egy évben azon munkálkodom, hogy összehozzunk egy új ütős oldalt), van időm az aktuális HSP-re és HEP-re (mezek, reklámtáblák, egyéb grafikák gyártása, adatbázis, kutatómunka stb) de nincs időm másra sajnálom, bárhogy is szeretném. Szeretném látni, hogy neked ezek mellett mennyire lenne kedved még csak úgy mondjuk füveket készíteni. Te is tudod, hogy tudnék. Ez nem nagy arcság részemről, mert tisztában vagyok a képességeimmel.

Nem szándékom a maradék időmet mezek és egyebek gyártásával még tovább foglalni. Elég annyi amennyit rászánok már most is...

Számomra lammerség az egy csapat favorizálása... az én szemszögemből. Azért mert megőrülnék, hogy egy csapattal kellene csak játszanom. Én szeretem kitapasztalni az egyes csapatösszeállításokat. Szeretem tudni mi a különbség egy Chelsea és egy Newcastle között. Ennyi! Master Ligában én is csak a ManU-val vagyok, de ha multizunk mindíg más csapatot választok, mert úgy kihívás játszanom. Ha nem tudom előre, hogy most pl Seedorfal van-e esélyem Terry-vel szemben a bal szélen elfutni vagy sem.