Gabe18#12431
Tegnap kemény 2 meccsem volt multiban.Gyerek valam 60 győzelem 60 vereség statisztikával állt,nem tudom hány döntetlen.Na meccs,őrült támadásba kezd,meg egy nagy felső kapufa.Félidőig 0 kapuralövésem volt.2. félidőre nagy változás átveszem az irányitást,egy támadásnál beguritom középre,üres kapuba gól.Ez láthatóan megzavarja,újabb gól.A vágáre 3-4 is lehetett volna.Ellenfelem össze vissza hitetlenekdik chat-be,már amit a német szövegből megértettem.2-0-ra nyerem.
Na mondom egy visszavágót ennek illik adni.Nagy rohamokkal kezd,megint lő egy kapufát.Viszont hátul meg elszórja a labdát,belövöm,egy ide.Na de jön tovább,felvágom,jön a biró,de ő meg elnyomja az animációt.Nem is gondolok semmi rosszra,szünetbe aztán látom emberem kiállitották.3 védővel hogy birtam addig,magam se tudom.Bár félidő végén megint volt egy kapufája,arra szakosodott ugy tünik...Na aztán 2. félidőben kiegyenlit.De valahogy a nagy rohamok megint elmaradnak a 2. játékrészben,aztán egy jó kiugrattással megint megszereztem a győzelmet 10 emberrel is.
Furcsa volt,mindkét meccs ugy indult hogy aszittem nem uszom meg a nagy verést,aztán mégis győzelem lett.