7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• PESFAN
    Na szevasztok ismét!
    Tudom hogy a legtöbbeteknek már nagyon elege van a lámaságomból, de ez a PES5 nagyon kifog rajtam.
    Míg egyesek már nagyban új gyepeket raknak a játékba, új reklámtáblákat én még mindig azon ügyködök hogy lejátszhassak egy MU meccset szép mezekkel.
    Hatalmas fejlődésen mentem keresztül az utóbbi egy napban, mert már tudom hogyan kell berakni a mezeket a kitserverrel.
    Benne is voltak egészen addig amíg le nem szedtem egy adatbázisfrissítőt.
    Majd pár óra ügyködés után arra is rájöttem, hogyan állítsam át defaultra a mezeket.
    Csakhogy ekkor jön a nagy baj.
    Ugyanis a régi mezekre teszi rá az új szép mezt, vagyis nem cseréli le.
    Így a feliratok a mezeken elcsúszottak leszenek, sőt amint elkezdek egy meccset jön a következő hibaüzenet: Pes5 hibát okozott ezért leáll.
    Nagyon el vagyok keseredve, vagy valaki írja le mi a hiba vagy adjatok ki gyorsan egy nagy mez, stadion, gyep, reklámtábla, labda, csuka csomagot mint anno a HEP4, mert nagyon elegem van.
    Mióta ennyit szenvedek a mezekkel a PES5-ben impotens lettem, mivel ma reggel szex közben is azon járt az agyam mit csinálok rosszul, így nem figyelhettem a barátnőmre rendesen.
    Így nem csak a játék élménye, hanem szexuális életem újra normálissá válása is a tét.
    PLEASE HELP!