• solti
    ""Office? ezer éve van jobb"

Légyszi, ne a levegőbe beszélj, hanem konkrétumokat mondjál!! Melyik jobb? (sőt, jobbnak se kell legyen, elég, ha annyit tud mint a msoffice!) Nagyon el vagy tévedve attól félek."

mondd már el nekem lécci hogy miben roszabb az Openoffice például...az átlag embernek abszolút nicns szüksége az Ms Office funkciójainak mondjuk 70%-ra (hasra ütéses szám,de ha jól tudom valahol ennyi körül jár valójában is)

a GUI-ba nem kötök bele, a multitaskba se, bár azért linux/unix-on regebb ota van amennyire en tudom.

linuxos jatekokba valszeg igazad van,de talán csak azért mert ritka még, és linuxon nem igazán szokás játszani...nem hiszem hogy sokáig tartana behozni a hátrányt

de mindezek mellett hozzáteszem,hogy én is windows-t használok,mert rávagyok kényszeritve (meló,suli satöbbi). de biztos vagyok benne,hogy az MS office csak azért áll kézre mert azt szoktam meg...de valszeg ha máson kezdem,akkor az jobb lesz (nehéz volt átállni anno wordperfectről ms word-re )
    szóval nem az MS érdemeit akarom fikázni, csak azt mondom,hogy nem igazán jobb mint a többi,csak megszokás...mint pl ha coca colat szeretted meg,akkor a pepsi ugyis szar lesz mindig vica versa

Balázs