aDannyBoy#25
Végre valaki aki teljesen tisztán látja a helyzetet.
Nekem az első telefonom egy nagyon oldskuul (akkor jónak számított) ericsson. Nem lehetett vele a telefonáláson kívűl semmit csinálni. SMSt sem lehetett küldeni, csak fogadni, de nem írta ki a küldő számát. Akkor felmerült bennem az igény egy jobb telefonra. (Ami akkor egy N5110 képében valósult meg)
Most a tavalyi 'év telefonjá'ról koptatom a festéket (SE T610). Nem akartam kamerás telefont, mert hülyeségnek tartottam, de azóta rájöttem, hogy a 200 ezer forintos fotó masinám az nem lesz mindig velem és a legviccesebb dolgok meg nem a kirándulások alkalmával történnek, hanem amikor mész az utcán és mászkálsz az emberek között.
Felmerült bennem az igény újra egy jobb telefonra, pedig ezt is nagyon szeretem. Ősszel veszek (kérek a vodafonetól, a t610-et is minimál pénzért adta 2 éve) egy SE K750i-t. Abban 2Mpixeles kamera van. Nem kell mp3 lejátszót sem vennem, mert sosem tudtam rászánni magam egy iPod megvételére, illetve az asszonynak adhatom a flashdriveomat is, mert USB csati is lesz a telefonon.
Akinek meg egyszerű teló kell, arra is gondolt a SE (a Nokia inkább minden készülékkel szegmentál és mindegyik hülye fícsör kollekció). Olvassátok vissza a SE bejelentések között a telókat és találtok majd minimal készüléket is, igaz azok is sokat tudnak már, de a Siemens példáján keresztül látható, hogy 'buta telefon' nem kell sok embernek.