pgergo#24
A fejlődés jó és szükséges dolog, akkor is, ha böki némelyek csőrét. Nekem egyre okosabb telefonjaim voltak, és remélem, lesznek is, most ott tartok, hogy a 3650-esemen olvasok (nem csak sms-t, hanem pl. legutóbb Vonneguttól a Virágvasárnapot). Öcsikémnek N-Gagee van. Ő SouthParkot néz rajta, hiszitek, vagy nem, de élvezhető minőségben. Ez a jó a smartphoneokban. Azt teszek rá, amit akarok. Elfér a zsebemben. Tudok vele fotózni, ha valamit megörökítésre méltónak érzek. Vagy épp nem. Van rajta üzenetrögzítő alkalmazás.(Nem használok hangpostát) Más kérdés, hogy a barátnőm, vagy a nagyapám a büdös életben nem fog ilyeneket csinálni a telijén. Nem is vesznek ilyet. Én csinálok ilyeneket a telimen. Én veszek ilyet. És állítom, hogy ha lesz ennél jobb, és lesz rá zsém, venni fogok belőle. Nem sznobizmusból, hanem mert kihasználom. Ha lesz szebb, jobb, erősebb, okosabb, nekem kelleni fog.Nem telefonálni. Telefonálni tökély lenne az első telim is (j70). Én olvasni akarok rajta. Zenét hallgatni. Fényképezni. Akár tévézni. Ügyes marketing? Lehet. De én inkább úgy érzem, hogy egyszerűen a csilivili kütyük célközönségébe tartozom. Aki nem, az sem kevesebb. (lásd még: nagyapa, barátnő) Csak egy másik vásárlói réteg.