galocza#178
szomorú vagyok.
ahogy én látom, a ffnak három előnye van (mozillával szemben):
-kb 1 másodperccel gyorsabban indul
-oldalon való keresés
-ahhoz fejlesztenek plugineket
előbbi nem hat meg, középső jó, utóbbinak meg az oka a ff-mánia - ezt viszont nem értem: akik áttértek firefoxra azoknak miért nem volt jó a mozilla? mert a sok plugin a gyorsan jött népszerűség miatt jött, nem ok, okozat.
jah, sebességről: nagyanyámnak jojatek ultihoz összerakott ősi gépen a moz odaver firefoxnak mind indulásban, mind működésben (nem mintha számítana, de ennyit a kis rszigényről és sebességről - méretben meg nem kisebb, pedig kevesebb cucc van benne).
félreértés ne essék, jó hogy van ff, de sokkal kézreállóbb a mozilla és nem fogom, eleve miért kellett 2 böngészőproject, miért nem a régit csiszolják (tőlem amúgy csiszolhatják a ffot is, csak tudjam használni úgy mint a mozt).
levklienst nem használok, de mitől olyan jó a viharmadár, hogy pluszban felpakoljam amikor a seamonkeyben van levkliens?
értem én, hogy a népszerűség fele (is) kell haladni, de eddig úgy gondoltam, ff csak afféle etetés, szokja a nép, aztán aki komolyan gondolja áttér mozillára. hát ez nem nyert, kedvenckémet megölték, kicsit keserű a szám íze...