Mice#28
már nem azért de szerinte minden végtagjukkal támaszkodnak a cikkre? nézz be a netes hw azonosításról szóló cikket aztán mondd hogy nem fogják vissza magukat droliék
ellentétben velük én kevesebbszer teszem ezt (kövezzetek meg!) de azt azért magyarázza már meg nekem valaki, hogy az értelmes hozzászólás és a 'tudom, hogy mit akarok' között miért kell kizáró vagynak lennie???
a szerinted nem hülye hozzászólás szerintem semmilyen fokon nem támaszkodott a cikkre hanem általános ms érzelméből fakadt valakinek (ez is windows ez is xar alapon)és aki egy ilyen cikk után ezt írja be az szerintem nem tudja mit is akar igazán
elméletben ide azért jön az ember, hogy egy fórumon egy rakat másik emberrel véleményt cseréljen, ne adj isten esetleg infót is szerezzen a holnapról ha már lusta felcsapni a guglit mint szerény személyem.
kifejezetten idegesít, hogy míg egy átlag otthoni embert nem nagyon érintő témában (ahol néha a szakikon kívül mások nem válaszolnak csak kérdeznek) már a forumhozzászólásokból néha 1,5 vagy többször annyi hasznos infót is megtudhat az ember
míg más kommersz témák fórumaiban meg külön név szerint emeljük ki! az ironizáló emberkéket mert ők főben járó magasabb bűnt követnek el mint az ilyen "értelmes" hozzszólásokat(win-lin amd/int ati/nv rlz/suxx) tucatjával/huszassával gyártó emberek
tudod engem felvidított ez a kis poén, de neked meg, hogy ne rosszat kívánjak csak annyit kérek az aranyhaltól, hogy népesítsék be fórumodat az általad védettek és érezd jól magad!