shabba#30
Jelenleg ami netem van az papíron nagyon jó viszont a minősége a rendelezésre állása az csapnivaló, mivel ez egy kis ISP és egy amatőr hozzá nem értő banda csinálja sajnos olyan is. Persze az 56-os modemhez képest még mindig jobb főleg mivel otthonról dolgozom.
A Hytas-os ADSL problémákat én is ismerem, de voltak akiknél korrigáltak idővel. Én akkor is arra jutottam a nem megfelelő eszköz konfig lehetett a háttérben. Nem tudom pontosan az alkalmazott miniDSLAM-ek(gondolom Siemensek lehettek) milyen minőséget képviseltek, de lehet szűkös beállítási paraméterezhetőségük volt meg talán még távmenedzsment sem volt hozzájuk így aztán ezeket a központból nem optimalizálták ugyanúgy mint a többi mamut DSLAM egységet. Idén talán még Ericsson féle EtherDSLAccess eszközökből építkeznek ami elég jó minőséget képviselnek, talán azzal kevesebb probléma lesz. Azért az elmondható hogy az ADSL kapcsolódások stabilítása és rendelkezésre állása jelenleg idehaza a legjobb és távmunka esetén ez egy fontos kritérium.