Magyar Anime csatorna
-
Barby5418 #558 (Ehh, nekem csak a mai Mirage of Blaze részből tűnt fel hogy ez egy shounen-ai anime O_O. Ez azért egy kicsit fura...először a Gravitation, most meg ez. Félreértés ne essék, én nem vagyok homo gyűlölő. De azért kismillió animeből, pont egy ilyet kellett berakni megint :O? Inkább jött volna vmi Love Hina akkor már :S.)
Egyetértek elég furcsa így ez az egész (bocsánat ha bárkit is megsértetem) én sem vagyok homo gyűlölő de azért én inkább Mirage of Blaze helyet betetem volna egy Lovelest vagy egy Elfen Liedet.Ja és a Cubix-t és a Nerima Daikon Brothers azt teljesen ki lehetett volna hagyni!!!!!!!!Hakaima Sadamitsu ezzel az animével csak az a bajom hogy a "kiegészítő részek,, nekem nagyon furcsák.Már mint hogy egy ilyen fajta animébe hogy kerül bele egy latinos töltetű zene? v. az a fura béka testű hapi mikor először megnéztem az első gondoatom a tininindza jutott az eszemben. :P És remélem hogy ezek után jobban megválogatja az animéket az a+, hisz a Cubixot az 5 éves öcsém nézte a minimaxon!!!!!!!!!!!!!:)