• Ackro
    na álljunk már meg egy pillanatra emberek!
    én nem értek valamit:
    kezdjük ott, hogy a szolgáltató által helyileg működtetett postafiókon keresztül (azaz a szolgáltató központban egy számítógép vinyóján fenntartott tárterületen keresztül) lehetséges hozzáférni az előfizetői kártyán és a készülékben tárolt adatokhoz??????
    ez nekem kurva magas, annak ellenére, hogy marha jó a képzelőerőm.
    először is ott kellene kezdenie a tmobilnak, hogy kifejti -egy kicsit kevésbé elsinéfinézve ezt a dolgot az előfizetők elől- hogy hogy is van ez akkor?
    és egyébként nemértem, milyen jelszavakkal dobálóznak itt, mert a postafiók szervere fizikailag nincs összeköttetésben a rajta tárolt postafióktulajdonosok telefonkártyájával (legalábbis tudtommal), sőt a postafiókszerver max egy sms-t küld egy megadott tel. számra, hogy hangüzenete érkezett, ergo az előfizetőről a max információ a telefonszáma (plussz a hangüzenetei), amit addig is tudnia kellett a heckernek, mert akkor még a postafiókhoz sem fér hozzá, tehát ha nekem nincs jelszavam a postafiókomhoz, szerintem nem jelenti azt, hogy valaki ki tudja kutakodni az összes telefonszámot, képet, sms-t a telefonomról.
    ez olyan, mintha egy ftp szerveren regisztrálnék kétmega tárhelyet, anonymous hozzáféréssel és aki oda felmegy az látná, hogy mi van az én otthoni gépemen.
    szóval vagy félreértettem a cikket, vagy a témobil(és a többiek) elhalgatott egy kis apróságot amikor a szerződést megköti velük a gyanútlan polgár.