• testerlnx
    Hááát... Nem értem a cikk miért keveri az MI-t meg a robot technológiát, persze az RT használ MI-t ahogy használ számítógépet, amúgy akár PC-t is... Egy olyan MI-től ami gondolkodik helyettünk, pedig nagyon messze vagyunk, időt nem akarok mondani, de jelenlegi tudomány állapotában szerintem nem is lehetne. Még az is kétséges, hogy meg lehet-e csinálni, mint pl a fénysebességnél gyorsabb űrhajót stb... Szóval szép álmokat! Az RT egyenlőre a mechanikáról szól, és az arra illeszthető szoftverekről (a SciFi-hez képest harmat gyenge MI-kről). A cikk egyetlen reális része amely mutatja hol tartunk: a robotok már fel tudnak menni a lépcsőn!! Hát itt tartunk semmi több (ja és ezt tavaly is tudták!!)... Ha meg mozdony meg egyéb jármű vezetésnél tartunk, ahoz minek robot technika? Most is van "robot" pilóta egy repülőn, látsz ott bármi RT-t? Szóval "jó" volt a cikk, csak jó lenne ha legközelebb nem egy scifi írót ültetnének le cikk írónak, akinek semmi köze a mai technikához... SkyNET meg Matrix meg nem azert nem lesz szerintem mert olyan okosak a vezetoink, hogy elkeruljuk, hanem azert mert nem leszunk soha kepesek megepiteni...