• Zocsi
    #32
    Szvsz ezen kár aggódni! Míg ideér ven 24 év, vazz' addig élni, élvezni kell az életet. Ha meg keresztezi a Föld-pályát, akkor úgyse tudunk védekezni ellene. Szal' tök mindegy mi lesz! Megfordult a fejembe az is, hogy jó lenne ha becsapódna valamelyik óceánba. Legalább észhez térítené az emberiséget, hogy qrvára kicsik vagyunk és ahelyett, hogy pénzalapú "technomán" világunkat fejlesztgetnénk, inkább törődnénk többet az érzelmekkel. No mind1!
    Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a találkozás előtti hónapokban mennyivel fog megugrani a világ konzervgyárainak eladási indexei?!
    A másik meg az, ha a Holdat találná el elég csak belegondolni az ár-apály rendszer felborulásásnak vagy megszűnésének ökológiai következményibe! Igaz, nem is kell hogy lepotyogjon ránk, akkor is megszívnák az emberek. Furcsa, hogy mindenki félti az életét, de közben arra senki sem gondol, hogy mennyivel lenne kevesebb a Világ, ha pont ő nem lenne. Szerintem nem sokkal. Mindenki nyomja az önző életvitelt ahelyett, hogy hozzátenne valamit a közöshöz. Persze ez főleg a nagyokra igez, a kisember inkább elvan, mint a befőtt. Na mind1! Nem akarok OFF lenni, ha sikerült, akkor bocs mindenkitől!