• mireez
    #27
    Így, van egyre többen látják már, hogy DIVAT LETT fikázni a Microsoftot és a Windows-t , mert az olyan "MENŐ DOLOG" és akkor már nagyon pro az ember... Ezért a sok irigy kutya - mert az MS-t látva nagy irigység fogkja ezeket - rögötn neki esik MSnek, ugyan olyanok ezek az "emberek", mit akik csak azt lesik, hogyan lehet vírust írni, biztonsági hibákat kihasználni.

    De nagyogy azt higgyétek, hogy a bármi más INGYENES nyíltforráskódú szar, a ti két szép szemeitekért ingyenes, és MINDIG ia az lesz... Alig váráják, hogy "átvegyék" a hatalmat, MS felett, és "mindenki" az ő ingyenes szarukat használja.. Aztán majd koppantok, mert azok a programok is ember által lettek elkészítve és azok is majd vérszemet kapnak és PÉNZTPÉNZT akarnak csinálni majd belőle. Az lesz elterjedve, akkor meg mindenki azzal fog foglalkozni, hogy hogyan lehet ebben a rendszerben kia*zni másokkal. Csak akkor nem Microsoft lesz a cég neve és ne mWindows lesz az OS neve, hanem más. Akkor naponta meg arról fogtok olvasni, hogy ilyen hiba, olyan vírus az XYszarotokhoz. Ugyan az lesz a felállás.

    Persze kezdjük ott, hogy akik most itt nígnak, hogy ilyen szar, olyan szar a Win, azok NEMÉ RTENEK HOZZÁ, és azok ahhoz az uj szarhoz se fogtok érteni. Ti lesztek az elsők akik beszopják az új rendszer vírusait.

    Hát röviden ennyi!

    Hajrá MS, világhatalom!