• Palinko
  #6272
  valóban kicsit furcsa, hogy
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  feladtak minden technikai fejlettséget és nem sokat adtak át az embereknek, és nem tettek be fékeket, hogy ne ismétlődhessen meg a cylon csinálás és semmi védelmet nem állítottak, hátha megint visszatérnének a centuriok. mert ugye legutóbb is csa centuriok mentek el aztán meglepődtek hogy ember formájú is van... de legalább happy end lett viszonylag és szép képek voltak a Földről :D starbuck eltűnése is wtf, az elnöknőt sem kellett volna kinyírni már nem sok dramaturgiai szerepe volt így a végére.

  az igaz hogy nagyon zagyva már a 4. rész és hibridek és athéné, boomer, sharon most ki a fene vagy te végül már úgy keveredik, hogy nehéz követni. csodálom is, hogy nem alapítottak vallást a sorozat alapján :D az igaz, hogy az első évad jobban össze volt rakva letisztultabb, követhetőbb volt és a legfurább érzés akkor tört rám, mikor lelőtték adamat. tényleg beleborzongtam. a 4. évadban mikor a nukleáris pusztított Földön járnak és a végén mikor a mi Földünkön az volt rám hatással, de közel sem annyira penetránsan mint mikor adamat lelövik.

  a második évad tulajdonképpen számomra a pegazus vitte el, az zseniális volt mikor mind a két kapitány ki akarta nyíratni a másikat és nem történt végül semmi. végére azért beindult a 2. évad is. a razorral egyetértek, a boxolás meg sztem azért nem volt előbb, mert több konfliktust kellett nekik "gyártani" hogy abból bontakozzon ki a verekedés. a tervet köszi hogy leírtad akkor nem is erőltetem :)