• Zsolo007
    [szin=white]Most megint kezdődhet a találgatást ki is lesz a Pegasus kapitánya...
    :))))))
    Kérem letenni a téteket, jövőhéten sorsolás :)
    Egyébként csak most a rész elején mondta Adama, hogy Fisk-et tette meg a Pegasus kapitányának

Én már az előző találgatásotokat sem értettem. Hiszen a temetésen elmondja Fisk, hogy ő veszi át a parancsnokságot. Nemtudom mi értelme volt akkor a találgatásnak. Most lehet viszont találgatni :)

Úgytünik a Cylonoknak kétségkívűl komoly céljai vannak a túlélőflottával, máskülönben miért akarná annyira Six, hogy Baltar legyen az elnök.
    Jó kérdés. Mi a céljuk, ha nem az elpusztítás? Hibridek gyártása? Az Isteni igazság megértése? (valami ki is áll közelebb hozzá dolog tűnik ki Six tetteiből)

Szerintem a céljuk az, hogy kiirtsák az emberiséget. Semmi más. Viszont ha elpusztítják a flottát sosem találják meg a Földet, ergo nem tudják 100%-osan kiiartani az embereket :)

Nincsenek gyáraik, munkahelyeik? Akkor nincs normális kapitalista fizetési rendszer sem, szóval akkor hogy is van ez éppen nálluk ??

Néha komolyan nem értem mit csináltok egy-egy rész alatt. Már 1x11 Colonial Dayban szó esett erről a problémáról. Zarek Cloud 9-n a parkban sétálva adott interjút és beszélt pont erről. Nézd vissza :).

Egyébként én teljesen nem értem ezt a mértékű fekete kereskedelmet (egy pici cserebere ok, node ez?). Nincs normális elosztó rendszer, orvosi rendszer ... ? Egy ennyire fejlett kultúra ennyire sem lenne civilizált?

Na ezt én sem értem. Nagyon tulzóan festették le...