-
Szerintem is egy kicsit furi rész volt
Spoiler:
de számomra valahogy mégse áll össze ez rész. Kicsit laposnak tűnik nekem.
Egyetértek, lapos volt. Már-már a Lost (lapos, egy részen keresztül mutassunk be valamit, mert annyira gyenge a színész, hogy 5 percben nem tudná "hozni") minőségűre romlott le. Meg egy kicsit elegem van belőle, hogy manapság minden rész azzal indul, hogy valami .... aztán és ez történt X órával előtte. Uncsi poén
Fiskből nagyon szimpatikus karaktert csináltak, legalábbis első blikkre (aztán mi sül ki belőle...), kár, hogy rögtön meg is ölik. :\
Nekem elsőre is furi volt, aztán ahogy fogadta az elnöknő utasítását, mintha kész lenne máris megszállni az egész flottát és elkezdeni öldökölni
Most megint kezdődhet a találgatást ki is lesz a Pegasus kapitánya...
:))))))
Kérem letenni a téteket, jövőhéten sorsolás :)
Egyébként csak most a rész elején mondta Adama, hogy Fisk-et tette meg a Pegasus kapitányának
Ez engem csak azért zavar, mert nagyon antipatikus számomra a karaktere. :)
Azért nem érthető Apollo karaktere, mert nem igazán van (azaz van, csak nem igazán mutatják be, az ipse meg nem olyan jó színész, hogy egyből egyértelmű legyen ... szerintem)
tiszta maffia feeling. Viszont mindenképpen fontos kérdést feszeget, miszerint nem létezik tökéletes rendszer, sehol.
Ezért is mosolygok én mindig a Star Treken: ameddig ember van és emberi szükségletek, addig lesznek ennek "haszonélvezői" is
Úgytünik a Cylonoknak kétségkívűl komoly céljai vannak a túlélőflottával, máskülönben miért akarná annyira Six, hogy Baltar legyen az elnök.
Jó kérdés. Mi a céljuk, ha nem az elpusztítás? Hibridek gyártása? Az Isteni igazság megértése? (valami ki is áll közelebb hozzá dolog tűnik ki Six tetteiből)
Egyébként bizonyos részletek elég durvák voltak a részben, pölö ez a gyerekprostitúcióra utalás, a csajszi meg nem hogy örült volna, hogy Apollo megmentette (+ a kislányát is), hanem mérges(?) volt rá.
Egyébként én teljesen nem értem ezt a mértékű fekete kereskedelmet (egy pici cserebere ok, node ez?). Nincs normális elosztó rendszer, orvosi rendszer ... ? Egy ennyire fejlett kultúra ennyire sem lenne civilizált?
Nincsenek gyáraik, munkahelyeik? Akkor nincs normális kapitalista fizetési rendszer sem, szóval akkor hogy is van ez éppen nálluk ??