• mrzed001

de Six-ről, és főleg Six-P-ről nem tudnak. Illetve pontosabban még nem tudnak.
    Six-ről nem tudják, hogy hol van, azt viszont tudják, hogy Baltar közeli kapcsolatba került vele (azaz beszélt vele), és mivel hajó nem hagyta el a flottát, ezért egyértelműen bújkál (bárki első lépése lenne, hogy követtesse Baltar-t)

a jelek szerint Six-P nem változtatta el a külsejét, gyakorlatilag az ápoltságától eltekintve ugyanúgy néz ki, mint amikor a Pegasuson volt fogoly. Így viszont nem igaz, hogy senkinek sem tűnik fel.
    Nekem is ez a furi. Elméletileg (és logikailag) mindenki éppen kurvára útálja a Cylonokat (nem szólunk, ha elírod, ez nem egy nyelvművelő topic :)) ), szóval bárki meglátja azonnal feldobja, vagy helyben megöli sztem. A gyűlöletet persze lehetne jobban is mutatni (fokozni), elnöknővel és adamaval megemlékezések a halott katonák és civilekről, kolóniák zászlóival ... ahogy az szokás, meg esetleg a Cylon támadás napját gyásznappá nyilvánítani ... meg ilyesmi.
    Szóval lehet, hogy ennek az elmaradása miatt az emberek megbékéltek volna a Cylonokkal ?
    Ezt valahogy én nem tartom elképzelhetőnek, végülis testvéreik, szüleik, gyerekeik haltak meg, ennyire könnyen nem bocsájt meg az ember egy (tömeg)gyilkosnak
    Szóval ez a rész igencsak furi