#1133 A legenda végülis csak annyit mondott, hogy "egy haldokló vezér fogja vezetni a menekülőkel a földre", meg hogy "meghal mielőtt odaérnének" azt nem mondta, hogy a betegségben hal meg !
Nemtudom, ez nekem picit sántít.
Nekem nem :)) A jóslatok már csak ilyenek, nem egyértelműek. Szóval, ha a haldokló elnöknő meggyógyult, de azt mondja a jóslat, hogy meg fog halni még a Föld megtalálása előtt, akkor lehet hogy megölik, vagy ilyesmi.
Az szerintem tuti, hogy a próféciákban szereplő vezér az elnöknő, ez felöl semmiféle kétségem sincs.
Lehet baromság amire gondolok, de ezzel a gyógyulással biztos hogy meg lesz kavarva a dolog keményen.
És ne felejtsük el, hogy azért Adama sem ostoba. Neki is fel kell hogy tűnjön, hogy a jóslat nem egyértelmű, ezért következtethető hogy balesetben, harcban, vagy gyilkosságban hal meg az elnöknő. Az első ugyebár eléggé valószínűtlen, a második könnyen kivédhető, no de a harmadik, na az az igázán komoly fenyegetés. Hogy ki is törhet az életére? Baltar Six és Zarek elég durva ellenfelek, szóval én őket figyeltetném keményen.