• mrzed001
    Nos, elemezgessük akkor egy kicsit ezt a részt (van mit, tartalmas volt :)) )
    Spoiler:

Egy kicsit furcsa volt Roslin elnöknő döntése, hogy végezni kell a hibrid csemetével. Lényegében senki sem értett vele egyet, még Adama sem, de ugyan ki tudná a haldokló szerelmének (aki ráadásul a felettese) az utasítását megtagadni, vagy megkérdőjelezni.
    Persze Halo, Boomer és Baltar reakciója előre várható volt. Ha már Baltar-nál tartunk, egy kicsit fura, hogy senkinek fel nem tűnik hogy az elnökhelyettes egyfolytában magába beszélget (nincs egy nyavalyás kamera sem azon a hajón ?).
    Szóval Baltar teljes erőből nekikezd, hogy megmentse a csemetét (előzőleg még a vérkép eredményeit is meghamisította, a dokit persze nem tudta átverni)
    Ami az elnöknőt illeti, lassan tisztul neki a kép, hogy hol és mikor és kivel is látta annakidején Baltar-t, ez a végére sztem teljesen beugrik neki. Jó kérdés, hogy ezt elmondja-e Adama-nak, és hogy mit lépnek ezt követően Baltar ellen.
    Ugyanis az elnöknőt Baltarnak sikerült meggyógyítania a hibridből vett vérrel. Ez talán egy kissé kínos az elnöknőnek, meg akarta öletni a gyereket, aztán annak a vére menti meg

Six elég rendesen rendbejött, és elkezdte "áldásos" tevékenységét a flottában. Mondjuk fel nem foghatom, hogy bárki ugyan miért segítene neki, miután kiirtották majd a teljes emberi fajt, de mindig vannak ilyen fanatikus őrültek. Szóval a civilek egy kis fanatikus része elkezd lázongani, hogy kössenek békét a Cylonokkal (Vadliberálisok broáf, manapság is vannak :p). Nem tom, lehet, hogy ilyen gyengusz a PR-ja a flottának, vagy nem adják tovább a fontosabb infókat a civilek felé? (sztem min. hetente kellene sajtótájékoztatót tartaniuk, hogy mi is a helyzet, mire jöttek rá meg hasonlók. Csak annyit veszthetnek, hogy a cylonok is megtudják, hogy tudjuk amit tudnak, de ez még mindig jobb, mintha elfordulnának a katonaságtól a megvezetett civilek)
    Az pedig ahogy a lőszert manipulálta az idióta civil, nos én ott helyben lőttem volna főbe (ez persze egy kicsit Cain szerű megoldás, de vannak olyan főbenjáró bűnök, amiket nem lehet máshogy büntetni), mindezt persze élő egyenes adásban. Alap PR fogás :))