HUmanEmber41st#76
Ha végigmész 1 magyar város utcáin, mit látsz ?
Szél/kóbor kutyák által szétszórt szemetet, cigarettacsikket, az öreg autók alatt szétfolyó olajtócsákat.
Nyugatra én ilyet nem tapasztaltam.
Minden hozzáállás kérdése.
Vannak, akik megvonják a vállukat és szarnak az egészre (sör, TV meccs, kocsma)
Vannak, akik megpróbálnak tenni ellene. Ennek 2 módja van: összeszedik a szemetet, és odadobják a szomszédhoz/erdőbe/tengerbe
-vagy rendes szeméttárolót építenek
Minden hozzáállás kérdése. Ha nem vesz a kormány minden évben 10 új luxus Mercit/BMW-t, hanem a polgárokra költi a pénzt, annak meg lesz a látszata.
Meg ha a TVben nem tampont és mosóport reklámoznának, hanem megpróbálnák a propaganda eszközeivel átfordítani az emberek gondolkodását. Szerintem alapvetően senki sem szeret disznóólban lakni.
Ezt globálisan (az egész Földre) értem, nem csak 1 magyar városra..
Persze akinek ennek ellenére tetszik a tönkretett/megnyomorított környezet, az költözzön ki a szibériai olajmezőkre.. Hatalmas területeken a földre kifolyik az olaj, megyényi területeken rendes olajmocsár keletkezett.. vagy a sivatagba... vagy valami nagyvárosba, ha zavarják a növények és az állatok, meg a tiszta ívóvíz, és a belélegezhető levegő...
Vagy ezeket az embereket kilőni a Marsra, aztán ott "terraformálhatnának" annyit, amennyit akarnak..