• DanielT
    #18
    A Totalcarral mostanában (már egy éve) az a bajom, hogy amikor Winkler, vagy Bazsó az autó egyes részeiről beszél, például műszerfal stb, akkor is az arcát mutatják regeteget, a kamera csak véletlenül téved a kitárgyalt részre, akkor is csak pillanatokra. Hol vannak már a régi szép idők, amikor az utolsó sorját is bemutatták, és annyit néztem az autót belülről, hogy szabályosan megszoktam a teszt végére, mintha én ültem volna benne. Mostanában szeretik magukat mutogatni a srácok és ez a sok ismétlés is gázos.

    Az Autómánia kritikán aluli színvonala kezd elviselhetővé válni, először nagyon érződött, hogy majmolják a Totalcart, de mostanában megtalálták a saját stílust, ami persze még mindig kevés a [email protected] adásához képest. Nagyban köszönhető ez a műsorvezetőnek, aki egyáltalán nem hiteles, azt sem nézném ki belőle, hogy egyáltalán tud vezetni. Semmi lelkesedés, rajongás az autók iránt, szenvtelenül felolvassa a katalógust. A motorokat tesztelő faszi nem való képernyőre, Répa Katát meg borzasztóan megrépáznám :P

    A Viasatos műsor nagyon ambivalens, amiből legjobban az az érzet marad meg, hogy nézek 2 "hülyegyereket" akik beszabadultak a játékboltba.